+37060870015 Pagrindinis telefonas
Talino g. 10A, 12 Box'as
Pr-K 11:00-21:00
Pn-Š 11:00-22:00
S 11:00-21:00
Talino g. 10A, 12 Box'as

Kaljanų baras Vilniuje

Kaljanų baras Vilniuje

„Street Food Factory“ – tai ne tik gero maisto restoranas, bet ir kaljanų baras Vilniuje

Jei norite pridėti papildomą atrakciją vakarui su draugais – kaljanų baras Vilniuje „Street Food Factory“ kviečia apsilankyti ir atpalaiduojančiai praleisti laiką. Čia galėsite ne tik užsikurti kokybišką kaljaną, bet ir skaniai pavalgyti, paužkandžiauti ar atsigerti labai viliojančių kokteilių. rinkitės kaljanų nuomą! Kaljanų baras Vilniuje - puiki apsilankymo vieta tiems, kurie nori šiek tiek pagyvinti susitikimo atmosferą. Šiuo metu „Street Food Factory“ siūlo išsinuomoti iki 4 kaljanų vienu metu. Visi įrenginiai yra aukštos kokybės, taip pat ir jų aksesuarai ir kiti priedai, reikalingi įsimintinam kaljano seansui sukurti. Restorano darbuotojai su mielu noru užkurs kaljaną ir paaiškins, kaip įrenginiu naudotis.

Kad kaljano seansas būtų kuo sklandesnis, geriausia žinoti, kas gi tas kaljanas, iš kokių dalių jis surenkamas, kokias funkcijas kiekviena jo dalis atlieka. Kaljanų baras Vilniuje „Street Food Factory“ savo lankytojams siūlo tik Premium klasės kaljanus, tad galite būti užtikrinti, jog patirsite, ką reiškia tikras, aukštos klasės kaljano dūmas. Gardūs burgeriai Vilniuje, kartu su puikiais kokteiliais ir tirštais kaljano dūmais – kas gali būti geriau? Kaljaninė visada paruošia įrenginį naudojimui, tačiau įdomu suprasti jo veikimą ir pačiam. Jei neteko susidurti su kaljanais, šiek tiek papasakosime apie jų sandarą ir kiekvieno priedo ar aksesuaro atliekamą funkciją. Kaljanų baras Vilniuje supažindins Jus su margu kaljanų pasauliu ir privers apsilankyti dar ne kartą. Kaljaninė visada paruošia įrenginį naudojimui.

Kaljano sandara ir jo priedų atliekamos funkcijos:

*Kaljanai egzistuoja pačių įvairiausių rūšių. Paprastai jie skiriasi dizainu, spalva, forma, funkcijomis ir t.t. Pagrindinis skirtumas tarp skirtingų kaljanų, į kurį kaljano entuziastai tikrai atkreipia dėmesį – kaljano trauka. Pastaroji gali būti lengva arba sunki. Lengvos traukos kaljanai turi integruotą difuzorių, kurio darbas padaryti trauką tylia ir lengva. Sunkios traukos kaljanai (klasikiniai), kaip ir galima spėti pagal jų pavadinimą – traukiasi sunkiai, taip pat skleidžia daug garso. Paties kaljano dalys yra gaminamos iš įvairių medžiagų. Aukščiausios, Premium klasės kaljanų didesnė dalis korpuso gaminama iš nerūdijančio plieno, jų kolbos iš aukštos klasės, itin tvirto stiklo, taurelės gaminamos iš molio ar keramikos, o žarnos iš švelnaus silikono.
*Kolba (apatinė, stiklinė kaljano dalis) skirta dūmo ataušinimui. Tirštesniems ir vėsesniems dūmams išgauti, geriausia į kolbą pilti labai šaltą vandenį.
*Taurelė (dubenėlis, į kurį dedamas kaljano mišinys) paprastai naudojama molinė, tam, kad kaljano sesija būtų tolygi ir ilga. Tarp favoritų: „Killer“, „Turkish“ formos taurelės, norintiems išgauti
maksimalų tabako mišinio skonį, na, o „Phunnel“ formos taurelės – norintiems švelnesnio, ne tokio ryškaus skonio.
*Karščio kamera (skirta kaljano mišiniui įkaitinti) naudojama vietoje, daugumai žinomos, folijos ir anglies kombinacijos. Kaljano seanso trukmė, naudojant karščio kamerą, yra žymiai ilgesnė. Tam, kad pavyktų tinkamai įkaitinti karščio kamerą, reikalingos natūralios kokoso anglys, kurias kitaip nei savaime įsidegančias anglis, reikia uždegti ant specialios kaitlentės (anglių užkūriklio). Natūralios anglys įsidega maždaug po 10 minučių tiesioginėje kaitroje.
*Anglys naudojamos tik iš natūralaus kokoso, kad kaljano seanso laikas būtų ilgesnis ir nebūtų nemalonaus, kartaus skonio. Kiek anglių reikės kaljano mišiniui įkaitinti, priklauso nuo to, kokį mišinį kaitinsite. 3-4vnt. anglių naudojamos tamsiam kaljano mišiniui įkaitinti, o 2-3vnt. – šviesiam. Kodėl? Paprasčiausiai, tamsus mišinys yra šiek tiek atsparesnis kaitrai. Karščio kamerai naudojamos standartinės 25mm arba 26mm anglys.
*Anglių užkūriklis (kaitlentė) skirta natūralioms kokoso anglims įkaitinti ir paruošti naudojimui. Namų sąlygomis arba turint elektros šaltinį, patogiausias variantas – elektrinis anglių užkūriklis. Lauko sąlygomis, neturint elektros – puikus pasirinkimas yra dujinis anglių užkūriklis.
*Žnyplės skirtos kaljano anglims paimti, perkelti iš vienos vietos į kitą ir jomis reguliuoti kaitrą.
*Anglių laikiklis (dėtuvė) skirta komfortiškesniam anglių laikymui. Patogu anglis tiek laikyti, tiek saugiai transportuoti nuo anglių užkūriklio iki kaljano. Lauko sąlygomis, esant vėjui, patogu laikyti anglis ir pelenus, kad seanso metu nebūtų apgadintas joks turtas.
*Vardan higienos, turėtų būti naudojami vienkartiniai arba daugkartiniai individualūs kandikliai kiekvienam seanso dalyviui. Taip užtikrinama, kad skirtingi asmenys nerūko su tuo pačiu antgaliu ir taip užkertamas kelias infekcijoms ar virusams plisti.

Atpalaiduojančių kaljanų baras Vilniuje „Street Food Factory“, Talino g. 10A-12! Kaljaninė – burgerių restoranas Vilniuje garantuoja ypatingai skanų maistą, gardžius gėrimus ir 100 % puikiai praleistą laiką! Jei turite klausimų ar norite pasiteirauti dėl maisto užsakymo ar kaljanų nuomos, kviečiame susisiekti su mumis telefonu +370 60870015 arba el. paštu info@sff.lt

Apie kaljanus

07-05-2024

Prašome prisijungti
Registruotis
Jūsų miestas
Maisto atsiėmimas restorane
Atsiėmimas vietoje